WhatsApp
Telefon
UZUN DÖNEM ARAÇ KİRALAM VE FİLO KİRALAMA

Uzun dönem araç kiralama nedir?

Uzun dönem araç kiralama, kişiler ve kuruluşlar için belli periyotlarla ve uzun vadeli araç kiralama hizmetine verilen isimdir. Daha çok şirketlere filo hizmeti sunmak adına ön plana çıkan uzun dönem araç kiralama hizmetinde araç sayısı, kiralama süresi gibi detaylar müşterilerin tercihlerine göre düzenlenir.

Uzun dönem araç kiralamada minimum ve maksimum kiralama süresi ne kadar?

Uzun dönem araç kiralamada minimum ve maksimum kiralama süreleri firmalara göre farklılık gösterebilir. Enterprise tarafından sunulan uzun süreli araç kiralama hizmetlerinin süresi en az 6 ay, en fazla ise 12 ay olacak şekilde belirlenmiştir. Araç sayısı ve belirlenen aralıklardaki kiralama periyodu ise kişilerin özel tercihine göre sağlanabilir.

Uzun Süreli Araç Kiralama Fiyatları

Uzun süreli araç kiralama işleminin maliyeti ve fiyatları pek çok faktöre göre değişiklik gösterebilir. Bunlar arasında ön plana çıkan detaylar ise aracın modeli başta olmak üzere kiralanacak araç sayısı ve kiralanan araçların hangi süre zarfında kiralanacağı gibi detaylardır. Genel olarak daha çok sayıda ve daha uzun süreli araçların uzun dönemli araç kiralama fiyatları, araç başına maliyet olarak düşünüldüğünde daha hesaplı olur. Bununla birlikte daha lüks veya daha büyük araçların maliyetleri daha farklı olduğu için bu modellerde araç kiralama fiyatı da doğru orantılı olarak değişir. Uzun süreli araç kiralama fiyatları, her koşulda bir araç sahibi olmaya nazaran daha uygun maliyetlerle sağlanan bir olanak olarak ön plana çıkar.

Şirketiniz için daha avantajlı filo kiralama bütçeleri arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Kampanyalı araçlarımızdan işletmenizin ihtiyaçlarına en uygun olanı seçip kiralayabilirsiniz. konya filo araç kiralama olarak şahsınız adına veya şirketiniz adına yapacağınız filo kiralamada anadoluotokirala ile güvenilir araç kiralamanın getirdiği rahatlık ile seyahatlerinizi periyodik bakımları zamanında yapılmış araçlarımız ile gerçekleştire bilir uzun dönem araç kiralamanın sizlere sunduğu rahatlığı yaşaya bilirsiniz

Filo kiralama hizmetimizde tüm süreçleri sizin adınıza biz yönetiyoruz.

Tercih ettiğiniz marka ve model araçları en uygun koşullarda tedarik ediyor, vergi ve bakım periyodlarını kolay takip edilebileceğiniz gibi aynı zamanda hasar, kaza ya da sigorta gibi süreçlerde de profesyonel destek sağlıyoruz. And Motion Filo Kiralama