WhatsApp
Telefon
Aylık-Yıllık Araba Kiralama Nasıl Olur.?

Araçları aylık olarak kiralamak firmalar için hem fiyat hem de vergi avantajını barındırması açısından oldukça avantajlıdır. Günlük araç kiralama fiyatlarına göre çok daha ucuz fiyatlarla aylık araç kiralama yapabilirsiniz. Kiralama dönemi olan 1 ayın sonunda, araç kiralamayı uzatmak istediğinizde aynı fiyatlarla kiralamayı uzatabilir ya da istediğiniz kiralama döneminin sonunda aracınızı iade edebilirsiniz.

Anadoluotokiralama.com aylık araç kiralama yaparken herhangi bir taahhüt vermek zorunda değilsiniz. Araç kiralarken 3 ay, 6 ay, 12 ay, 24 ay ya da 36 ay taahhüt altına girmediğiniz için kendinizi özgür hissedersiniz. İhtiyacınız kalmadığında aracı geri iade edebilirsiniz. Fiyatlandırma Türk Lirası (TL) üzerinden olup, Euro ya da Dolar kuru üzerinden yapılmadığı için kur riski de taşımazsınız. Euro veya Dolar kuru ne kadar yükselirse yükselsin, sizin araç kiralama maliyetiniz bu durumdan etkilenmez.

Firmanızın ya da şahsınızın ihtiyacı için aylık araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Benzinli veya dizel araç kiralama ya da manuel ya da otomatik vites araç kiralama yapabilirsiniz.